2021-11-05
由于好少嚟观塘,所以嚟亲都唔知食咩好🤷🏻♀️见到有栋大厦排晒队就上去睇吓值得一赞 入边环境好舒服企理 而且啲櫈都大张 系沙发𠮶一种 头先行到好攰坐落去等嘢食嘅时候差啲瞓着😂😂同埋都2021年啦💁🏻♀️好欣赏呢间餐厅用link黎落单 唔会错之余又唔使举到手攰叫人嚟 (系呀我就系好懒😤)烧牛肉他他🥩🍧 $88俾想像中细碟上枱大概有八至九件牛肉片 要expect佢真系生嘅牛肉他他 得侧边有少少烧过整体感觉几新鲜嘅 👍首先好够冻而且上面有啲酸嘅汁都几开胃 🤤再加有萝卜蓉同葱花紫苏叶 牛肉片都好薄食落去包住佐料其实啱啱好😗我哋两个人超快清晒😭松叶蟹钳煲🦀🍲 $148个煲大概就系一人边炉嘅大小 入面有菜 粉丝 带子 松叶蟹钳 青口 等等海鲜 系满到直头闩唔到盖同埋搞唔郁𠮶种 🤣 最重要嘅重要蟹钳虽然唔算好大只但系肉质都实同埋鲜甜 略嫌粉丝少咗啲 我哋食咗两啖就冇晒噜🥲 明明咁好食俾人食咗两啖就冇晒烧鸡软骨 🍢$22上台𠮶阵热辣辣超级香 😮💨要小心啲食 同埋要留意即叫即烧会迟啲上枱 ⏱外面香脆而且鸡软骨完全冇雪藏味😳 系份量有啲少 唔系好满足啰🥲好歹我都系一个贪心嘅为食妹味醂鱼干 🐟🍻$38好入味
见到有栋大厦排晒队就上去睇吓
烧牛肉他他🥩🍧 $88
整体感觉几新鲜嘅 👍
松叶蟹钳煲🦀🍲 $148
烧鸡软骨 🍢$22
味醂鱼干 🐟🍻$38
好入味而且唔会烧到干晒咬唔郁 👍睇得出有俾心机去做呢一份居酒屋必嗌之选
巨峰富士山 🗻🍧 $35
巨峰提子汁加云尼拿雪糕 雪糕会慢慢溶落去 捞埋一齐都几好饮 唔会好甜 ❗️两样野都几match
佢会有得比你拣要唔要灯 🔅我拣左要灯就会有灯一路闪🤣
冻乌龙茶🍹 $18