2020-07-06
限聚令放宽以黎,饿左好耐既人好似一涌上街,各间食肆酒店都爆满。早有准备,我就一早book左ND42 !我地系谂住边食边饮,所以揾左间野食comment唔错的。打开menu ,主打提供意式西餐,都有好几款吸引我试。牛油果🥑Nachos系我最爱!份量够多,用左靓芝士,牛油果酱,某品牌墨西哥粟米片,一流既配酒菜😍招牌推介bacon cheese chicken wings。睇返图都流口水,鸡翼外皮松脆,保留肉汁,加烟肉芝士即惹味非常。Avocado salad with prawns 个摆盘十分特别,沿着碟边铺上沙律,份量其实得一半🤭今时今日卖相都系重要,要呃like打卡!牛油果质素非常好(平时好多时买到伏既牛油果),沙律菜清脆爽口。唔饮啤酒既话仲有cocktail,我点左杯vodka lime,饮得出酒既分量唔姑寒。