经朋友推介黎左呢度试下 真系冇介绍错✨药膳花雕醉鸡锅(半只)$168职员会帮我地放啲鸡落去再计时帮我地捞返起啲鸡 👍🏻 啲鸡吸左啲药膳汤好入味 个汤底都好重啲药膳味 职员不左两碗比我地 几好饮😋✨牛展(中)$188中都有十几片 够两人食 因为唔想食啲好多脂肪嘅牛肉所以拣牛展 瘦得黎都好腍 又重牛味👍🏻✨纽西兰羊肉片 $42超重羊肉嘅酥味 肉嫩 好食👍🏻✨花雕牛肉丸 (4粒) $42超弹牙 弹牙到弹走埋落地🤣 佢系牛丸入面有啲花雕酒 几特别 但我就觉得个牛丸唔系好有牛味🍹竹蔗茅根(渣) $48✨酱料*2 $40总括嚟讲食物味道系好好嘅 环境都好靓好舒适 两个人坐好大张枱 好阔落好多位摆野服务都好好👍🏻 不过位置有啲偏远 距离地铁站成十分钟 咁啱𠮶日又落大雨 行到去都湿晒味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$264(包括+1)
经朋友推介黎左呢度试下 真系冇介绍错

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$264(包括+1)