//< Cabana Breeze >呢间位于东涌既餐厅真系几chill! 地铁站行约15-20分钟就到🥰 小编朋友经openrice订座,全单可享85折😊 去到有少少觉得自己去左resort,真系好舒服!————————————- 南瓜汤 -小编唔知边个跟餐汤/意粉,定系小编听唔清楚要加钱🤣 不过佢个汤🥣几好饮!好smooth🎃香味都有,又唔会太假太甜~————————————- Sauteed Clams $188 -呢个炒蛤蜊都几大兜,虽然蛤蜊就唔会好大大粒,但系都饱满无沙~ 整体鲜甜,辣辣地,会劲想不停塞入口🤣🤣————————————- Salsiccia Pizzia $168 -呢个其实系芝士义大利🇮🇹猪肉香肠披萨🍕 呢度既pizza真系好好食😋,听staff讲系用义大利面粉做~特别欣赏佢个饼底!唔干好chewy,推荐!————————————- Pappardelle $168 -呢个意粉🍝超级香呢!意大利面煮得刚好有少少咬口~牛肝菌和阿甘蘑菇黑松露奶油酱真系无敌香🥰🥰配埋上面既芝士同蘑菇🍄真系好正,唔会系太漏个种🤤————————————- Tira
< Cabana Breeze >

- Pappardelle $168 -
Pappardelle

- Tiramisu $88 -
Tiramisu

呢个tiramisu我同友人都觉得麻麻地~ 唔系唔好食,只系小编比较钟意食pici个种好滑好滑既texture😆😆
- Young Coconut $45 -
Drinks

呢个真系超多水!系肉眼👀可见的满!喜欢的不容错过❤️
- Exotic Breeze $65 -
呢个其实系用热情果、芒果🥭、菠萝🍍、青柠同柠檬汁🍋再加上香蕉而成~ 成个combination都系超级热带超fresh😈 本身惊香蕉🍌会好怪,但系都几夹,只系aftertaste有淡淡蕉味😆
————————————
*食物总类太多,餐牌不能尽录
评分:8.5/10
地址:东涌怡东路9号湾景荟地下12-15号舖
营业时间:11:30-00:00

#cabanabreezehk #cabanabreeze #东涌 #东涌美食 #东涌必食 #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #🐷🐤东涌 #🐷🐤西餐
午餐
Pumpkin  Soup