2023-08-08 98 浏览
weekend去左佐敦呢间Studio Caffeine,食物好高质!! 门口位有小小既户外打卡位,整间cafe以黑色同浅木为主,简约又型格! 气氛宁静好舒服! 入内见到有售卖咖啡豆的架子,座位有高枱凳同正常卡位🤎 我地既晚餐叫左:.🍱超级全日早餐呢度既all day breakfast有3款,一款系呢个乜都有,一款系美式全日早餐,分别就系美式会多条芝士脆皮肠同无沙律菜水果,而第三款就系素食。我地拣既超级all day breakfast份量超大,色彩缤纷,视觉满分! 有沙律菜、烟三文鱼、烟肉、纽伦堡肠、芝士大啡菇、炒滑蛋、车厘茄、青提子、秘制焗豆同法式奶油餐包! 每样都整得好好食!.🍝意大利奶油芝士酱配蟹肉意粉一来到就见到超多蟹肉😱真系俾足料! 成层蟹肉横跨碗意粉! 用上意大利奶油芝士调制既酱汁好creamy好入味!! 加埋丰富又浓郁既蟹肉,好滋味!.原来加配饮品可享半价优惠! 我地就叫左一人一杯!🍫经典朱古力(冻)呢杯经典朱古力好好味,朱古力味好浓,质地好滑,真系好得!.🍵抹茶拿铁(冻)呢杯就反而比较清淡,系抹茶奶既味道,几香!.呢度既咖啡系招牌,可以话系香港精品咖啡名店,出过唔少
🍱超级全日早餐
🍝意大利奶油芝士酱配蟹肉意粉
原来加配饮品可享半价优惠! 我地就叫左一人一杯!
🍫经典朱古力(冻)
呢杯经典朱古力好好味,朱古力味好浓,质地好滑,真系好得!
🍵抹茶拿铁(冻)
呢杯就反而比较清淡,系抹茶奶既味道,几香!
呢度既咖啡系招牌,可以话系香港精品咖啡名店,出过唔少咖啡比赛冠军,店主亦精心挑选咖啡豆,仲有自家烘焙咖啡! 当晚唔太舒服所以唔可以饮咖啡住,下次来一定要饮返杯!☕
2023-08-05
  • 超级全日早餐