2024-08-31 965 浏览
今日一行5人去行下街系坚离地揾到间新开越南餐厅入去试下出奇地好味●手拉肠粉,皮薄足料最紧要系个汁,一定要点黎一齐食●推荐必食 越式墨鱼饼好重鲜墨鱼味,夹埋墨鱼饼下面既菜底一齐食又另一个层次●无骨鸡脚沙律我自己唔钟意食酸野,呢个系屋企人话要食 所以都试下,又ok wo,无我想像中咁酸,酸酸甜甜又带点辣,几开胃●桔仔鱼露鸡翼好大只鸡翼😂 食落啖啖肉,好脆口●拼盘捞米粉好足料,好大盘,有2个汁可以选择,职员好好,话唔够汁可以再加汁拼盘𩠌有 越式春卷,炸豆腐,厚厚既肉饼,烧鸡扒,烧猪腩●烧猪腩仔好憎食肥膏既我,呢个一试难忘,烧得好香,就咁食觉得会有少少腻,之后我夹埋配菜既萝卜丝一齐食,解左腻之余烧既香味仲保留到,西利呢~●推荐 鸡蛋咖啡一定要搞混先饮,层次感突出我叫既系小甜版,真系好好饮好似有种饮紧鸡蛋布丁起泡版,唔系好识形容,好特别●菠萝沙冰新鲜菠萝做既沙冰,清爽解渴,小朋友劲钟意●椰子沙冰我未试小朋友已经饮晒😅呢间一定会再去,试埋法包,好难得揾到有间餐厅既职员好礼貌,唔错唔错
今日一行5人去行下街
系坚离地揾到间新开越南餐厅入去试下
出奇地好味
●手拉肠粉,皮薄足料
最紧要系个汁,一定要点黎一齐食
●推荐必食 越式墨鱼饼
好重鲜墨鱼味,夹埋墨鱼饼下面既菜底一齐食又另一个层次
●无骨鸡脚沙律
●桔仔鱼露鸡翼
好大只鸡翼😂 食落啖啖肉,好脆口
●拼盘捞米粉
拼盘𩠌有 越式春卷,炸豆腐,厚厚既肉饼,烧鸡扒,烧猪腩
●烧猪腩仔
●推荐 鸡蛋咖啡
一定要搞混先饮,层次感突出
我叫既系小甜版,真系好好饮
好似有种饮紧鸡蛋布丁起泡版,唔系好识形容,好特别
●菠萝沙冰
新鲜菠萝做既沙冰,清爽解渴,小朋友劲钟意
●椰子沙冰
我未试小朋友已经饮晒😅