2009-01-06
睇到杂志广告, 夜晚有半价, 所以特登去左食火锅。叫左本地肥牛、龙疐肝、猪肉马交丸、有机杂菜篮、稻庭面、白鳝。本地肥牛 - 太厚又冇味龙疐肝 - 因为几特别所以先叫, 其实都贵架, $88得几块, 答案系我觉得好味过猪肝, 贪得意都可以一试猪肉马交丸 - 呢个真系难食, 好硬, 好似雪左好耐咁, 虽然咬落去因为有d鱼既细骨既关系所以有d口感, 但唔系一个好好既口感, 仲有d腥有机杂菜篮 - 所谓有机, 就系好多烂叶, 只系得生菜同唐蒿稻庭面 - $40有一小碗, 但夹落d鱼汤底度其实都ok白鳝 - 呢个几好味, 不过都唔平, 几十蚊得6块另外, 有员工送左少量黑柏叶同墨鱼仔比我地试, 老实讲, 2样都唔好食~每人仲有一只鲍鱼送, 好似抵番左咁!地方好细, 大概有8-10台, 唔知系咪因为都已经11点几, 好杂, d客人全部都系讲粗口, 饮醉哂酒果d..不过, 入左去先发现, 所以搞到全程心惊惊。
本地肥牛 - 太厚又冇味
稻庭面 - $40有一小碗, 但夹落d鱼汤底度其实都ok
白鳝 - 呢个几好味, 不过都唔平, 几十蚊得6块
每人仲有一只鲍鱼送, 好似抵番左咁!