2010-10-05
我只系可以讲....不知所谓其实以前食过好几次,觉得佢d食物几好先会再去,但系佢地d员工态度极差,像极新移民,要咩无咩,重覆又重覆,又漏单又等得耐,真系一肚气,叫碗罗宋汤都是但比你,竟然无料净汤仲要成只碗底都系汤,仲要个汤到佐竟然无匙羹,叫佐几次最尾要自己去取,你话惊唔惊??不过以我发觉呢d呀姐通常次次都唔同人,唔系要你专业酒店级服务,基本野都做唔倒,真系好失望!上几星期六点几又去比多次机会佢,去到已经full晒,只怪自己无book位,ok,我专登一家大细系沙田入粉岭,老板娘话我要等第二张台,仲叫我留低电话有位通知我,咁唯有系附近游簜,等佐成个钟唔对路,返到佢个老板娘竟然唔记得我地,仲要比位人地,态度恶劣,好似唔关佢事咁,唔怪得佢d员工都系咁啦!!所以我决定以后都唔会再要自己受气!!摆食大蕃薯!!
所以我决定以后都唔会再要自己受气!!摆食大蕃薯!!