2024-06-16
从来冇写过食评。因为实在太惊吓所以专登开左个account提醒大家唔好中伏。话说屋企人见到呢间餐厅好多foodie介绍就试下啦。当日book左8点台,准时去到,但系等左半个钟先俾到将正经台黎。叫左芝士龙虾伊面,好多龙虾壳,d肉就得几旧,俾左4百几蚊食完等于食左个芝士面😑之后个鱼汤杂菌浸时蔬,就系一个普通到冇得再普通既菜,请问d鱼汤系边??😂d菜冇味架wo??系屋企煮都好食过佢🙄然后到火腩蒜子大鳝煲,d鳝都ok既,d火腩真系我人生食过最难食既火腩,美心都好食过佢多多声d野食难食都算啦,最把火系叫左个扇贝,食到最后都冇黎到,同d职员讲左三次话如果漏单就唔要啦。最后佢真系漏左单,走去叫个师傅起俾我地。当时已经9点半,真系冇精神再等你煮,完全玩野😡😡到俾钱啦,有个𩠌明明佢地自己话已经卖晒,点知收钱个时又想照收wo,真系乱晒大龙😒总括而言,呢间野冇任何优点,点解咁多好评大家就心知肚明啦😀
总括而言,呢间野冇任何优点,点解咁多好评大家就心知肚明啦😀