2017-08-26 226 浏览
已经有一段时间冇食咖啡弄了🙈今晚一于约同事放工一齐去回味下 TGIF🤘🏻记得好耐之前冇得book位 要系条楼梯焗个几两个钟😂而家终于可以book位了👍🏻(记得要book位呀)打开个menu 最惊喜系 食物既价钱依然冇变过而主食同甜品都多左几款 主食:龙虾堡😆d龙虾肉份量好多😆而且每旧都好厚肉 d调味酱吾算好多 吾会盖过龙虾本身既鲜甜味👍🏻另外配撘既薯仔都不错 系焗既 但吾会干柴柴 仲有少少沙律菜配撘👍🏻虽然呢个主菜比起其他主菜贵 但我觉得呢个主菜很值得一试😊总汇三明治:呢个几乎每次食亲都会叫😂份量好多 不过4个人食既话会有d难分 因为佢已经分左3份 味道黎讲 吾会话好惊喜 主要系块肉好juicy加埋d酱汁 令整体份三文治系甜甜地 加埋d生菜蕃茄 好fresh 吾会太heavy👍🏻仲有个蛋沙律好creamy 连埋上面d脆片食 好match😆盐酥鸡:其实自己吾特别好炸既食物 不过朋友很喜欢加埋d柠檬汁 入口冇甘油腻😊最期待既甜品😍草莓松饼💕呢个可以话系必食😍😂女仔绝对吾可以错过一上枱个松饼仲出紧烟 d蛋香飘出黎 再加个卖相 不得了 求其影两张就算😂而家隔住个mon都闻到阵蛋香味😂个松饼依然
已经有一段时间冇食咖啡弄了🙈
今晚一于约同事放工一齐去回味下 TGIF🤘🏻
记得好耐之前冇得book位 要系条楼梯焗个几两个钟😂
而家终于可以book位了👍🏻(记得要book位呀)

打开个menu 最惊喜系 食物既价钱依然冇变过

加埋d柠檬汁 入口冇甘油腻😊

最期待既甜品😍
草莓松饼💕

呢个可以话系必食😍😂女仔绝对吾可以错过
个松饼依然出色 外面好脆 中间好厚实 蛋香好突出 配撘一球草莓雪糕同一球吉士酱 仲有好多粒草莓😍呢个价钱 真系好抵
不过食完主菜再食呢个可能会有d饱😂好彩我地4个人食岩岩好👍🏻👍🏻必食😏

饮品每人需要叫一杯
我就叫左杂莓smoothie 😍

上面有劲多款莓😍入面加左yogurt 所以好rich 但d莓酸酸甜甜 所以整体好fresh😆👍🏻

甘耐冇黎但食物服务价钱都依然keep到👍🏻
值得一提系待应服务很好 有朋友叫左水果茶同我地share 我地用水杯倒左黎试 待应即刻比多个水杯我地 好贴心👍🏻👍🏻

另外食完饭后,建议可以行去尖咀海旁听下歌倾下计,好好feel 好relax😆