2019-06-03
本来有时得闲都几中意特登黎呢间食面(Isquare 店)但今日啲食物质素 服务态度 卫生 真系不知所谓我叫左碗担担捞面 黎到之后系一滴汤都冇 又干 啲面我系要用一旧旧黎形容 我叫左个呀叔过黎 同佢讲啲面唔得 佢话我地啲面系咁架㖞 有汤果啲系京川 我地呢啲系台式 我表示我食过几次我知道啲面应该会系点 (请自行比较餐牌中嘅面同我叫嘅面) 佢话我俾返啲汤你 我话我要取消 佢话啲面冇问题 死都要同我拗 ok 我唔抝 咁佢拎到啲清汤黎 (相中碗面上面嘅碗仔) 我咪加少少试下 点知难死到dlgh 我成碗冇食 40几蚊当豪俾佢算我仲认得呢个呀叔 之前金牌小龙仲系the one 果阵 佢拎左碗担担捞面黎 果次啲汤多L到写 我问佢呢个系咩黎 佢话系捞面 之后又要同我抝 之于卫生问题 liu 鼻屎个呀姐系负责煮面 仲会用手嗱啲葱 花生碎落你碗面 系我order前佢同埋其他同事包括黑衫果啲竟然系厨房到食嘢 佢地知唔知果个系open kitchen黎架? 经过今次之后我以后都唔会再去 谂起都想呕
经过今次之后我以后都唔会再去 谂起都想呕