香港出名Burger餐厅好多,已经食过太多觉得名过于实。今次俾我食到一日无论食物、环境、服务质素都非常满意,一定要介绍俾大家。菠萝鳕鱼柳汉堡$80我都预左一定大份,专登叫个菠萝酸酸地开胃,但仍然食左一半就饱左。😅鱼柳、菠萝、蕃茄都好大块好新鲜,面包烤完仍然松软好好味,只系鱼柳略嫌炸得老左少少。Twist Fries 旋风薯条 $28有薯圈食好开心!!! 唔系好多burger店有得食除左食物,佢地既饮品种类非常多,令天秤座既我拣左十分钟🤷🏻‍♀️有哂咁多只味既Snapple已经好攞命😍 仲有Coffee, Juice, Homemade fruit tea等等。好可怕想饮既Kiwi fruit juice卖哂,最后要左Greentea latte还不错。就算唔食Burger,系尖沙咀行完街揾地方坐下都系好既选择。❤️

菠萝鳕鱼柳汉堡$80

菠萝鳕鱼柳汉堡