2018-06-27
如题。我食咗几次都系面,试过鸡,猪软骨,系几好味嘅。但系今日同行朋友食咗个牛腩牛筋饭,佢就话啲腩冇乜味。至于冇service就唔系第一日嘅事。第一次去到以为可能啲人新乜都未熟就算啦,但隔咗几星期之后再去,都系𠮶几个人,都系冇service。落单冇人理,埋单冇人理,一个二个喺后面吹水,啲客人等完再等... 今日仲可以摆低杯野饮喺我手肘又唔出声(重点系唔出声!)一郁就推跌咗,好彩反应快自己接住咗只杯,但系啲野饮已经被抛起然后下降落我个头同身度!整到一身湿但系啲店员仲懵盛盛好似冇事发生过咁,有人行过见到成地都湿哂都仲唔拖地,又唔问下咩事睇下客人有冇野。提供俾我哋𠮶两张纸抺得块面又抺唔到件衫,隔离枱客人见我咁惨好主动俾咗自己嘅Tempo我。朋友睇唔过眼自己行去咗攞纸帮佢哋抺干块地,我话「你唔好啦等佢哋抺」,佢话「佢哋边会丫,阵间sin死人」。(另一重点系佢哋见到我朋友抺地完全冇意识要去做返,唔该就更加冇出现过)