2012-09-16 78 浏览
今日下午同男友去左呢间靓靓食车仔面, 我觉得野食都ok, 不过service真系唔得..话说有个亚姐送餐时不小心将食物的汁跌入我男友条裤度, 仲好似冇野咁..比卷纸巾就算..同埋脸孔仲有d禧皮笑脸,老老实实..呢间食店食品其实唔差, 不过衰在系service!虽然价钱唔算太贵!约$35-$40左右, 不过作为食家, 除左留意食物味道及质素外, 也很注重员工服务态度!不过当对事不对人来说, 佢既车仔面都料不算差九转大肠: 酸酸甜甜的味道! 我觉得几好味...男友话麻麻...唔o岩食凉伴脆墨鱼: 呢味系最好味..可能系墨鱼爽同埋个汁正鸡臣: 都几好味, 因为个汁同墨鱼个汁一样车仔车汤底: 好似多左少少味道, 不过都唔差!其实呢间车仔面真系几好味, 不过我觉得老板要train up返d员工, 不过当做错野时唔好禧皮笑脸的态度对顾客啰

不过当对事不对人来说, 佢既车仔面都料不算差

凉伴脆墨鱼: 呢味系最好味..可能系墨鱼爽同埋个汁正

鸡臣: 都几好味, 因为个汁同墨鱼个汁一样

车仔车汤底: 好似多左少少味道, 不过都唔差!

汤底ok啦
口水鸡太辣又有雪味