(非会员)
食物ok唔差~但服务参差有d店员完全唔识招呼得一个男部长识得做野帮亲过两次~~第一次去叫野食~~个店员成日落错单~~叫左两碟三文鱼寿司变左来一碟食物唔来又无人跟进~~除左最开头有个经理问过一次后~之后食物唔来完全无人理~~再叫左4个手卷~~可以等左差不多30分钟都无人理~~行过就算~~开工好似发梦咁食物落左order又无单比你睇~~要专登叫佢print先有~如果唔系完全唔知自己食左几多~~埋单佢话几多就几多~~最离谱系第二次去果次起初好清楚咁对住个女店员面前指住个menu讲要当时半价4元碟既赤贝寿司个女店员起初话无货未有供应之后佢见到个寿司师傅摆赤贝寿司上台就话宜家有供应了~仲好主动咁问我要唔要 (原来到最后果d系活赤贝,一碟要$35)咁好啦~佢话有供应,咁我叫啦~前后叫左7碟,由头到尾都好清楚话要”赤贝寿司”~~仲指埋个menu 原价8元赤贝寿司果项俾佢睇~~到最后都可以搞错~~~埋单同我讲要320几元~就系话我一直食果d系活赤贝(当中有245元系活赤贝)~~我向经理投诉完先扣两碟~~~讲真我照俾7碟x 4元28元佢都无得唔接受因为我由头到尾都系叫赤贝寿司~仲指埋俾佢睇~佢地搞错无理
食物ok唔差~但服务参差
有d店员完全唔识招呼
得一个男部长识得做野

帮亲过两次~~
食物唔来又无人跟进~~除左最开头有个经理问过一次后~
行过就算~~开工好似发梦咁
如果唔系完全唔知自己食左几多~~埋单佢话几多就几多~~

最离谱系第二次去果次
个女店员起初话无货未有供应
之后佢见到个寿司师傅摆赤贝寿司上台就话宜家有供应了~
仲好主动咁问我要唔要 (原来到最后果d系活赤贝,一碟要$3
埋单同我讲要320几元
~就系话我一直食果d系活赤贝
(当中有245元系活赤贝)~~

我向经理投诉完先扣两碟~~~
讲真我照俾7碟x 4元28元佢都无得唔接受
因为我由头到尾都系叫赤贝寿司~仲指埋俾佢睇~
佢地搞错无理由要我负责任
但见某一两个店员一直几友善先算数
但到最后感觉当然唔好啦~~~感觉就系俾人屈钱一样~~~

食物ok系真~~好多寿司价钱亦不贵
但服务完全不能接受
有呢次经历后我都可能唔会再去

2010-09-20
  • 腐皮寿司、吉列虾手卷
  • 活赤贝