餐厅: 韓樂 (海之戀商場)
资讯:

2021-05-01 635 浏览
难得公众假期屋企人放假 梗系要出街行下食下野咁啦 咁岩行开海之恋Donki 又谂唔到食咩 路过见到呢间韩乐既食物款式都几多 乜都有 价钱都唔贵 餐厅入面又坐满人 咁应该唔会太差挂 门口又有堆人排队买猪身同烧鸡 咁就入去试下啦 原来唔洗等位 直接有位入得 餐厅都几大下 座位数量都几多 但侍应就真系冇几多个 眼见得四个 门口收银一个 入面得三个 啲枱人走左但就冇人汁枱 一坐底 见到枱底好多垃圾 感觉都几污糟下 张枱都唔太干净 餐具都杯都比较旧 对呢度既食物已经冇乜期望再睇睇餐牌 真系好多选择下 有西式既饭意粉Pizza牛扒 韩国既石头锅饭人参鸡等等......我地叫左一个滋味雪耳人参鸡 一上到枱热辣辣出晒烟 个汤饮落几鲜甜 鸡系得半只 不过味道都唔错 食晒岩岩好够饱仲叫左个烤西班牙猪鞍扒配薯条 呢个系餐黎 会跟埋果仁柚子沙律 仲有杯柚子柠檬蜜 一上到枱块猪鞍系好大块下 卖相都唔错 食落都几好味 望落以为好干身 但食落又唔会话好干身 唔会好鞋 但呢块应该唔系猪鞍黎 似系普通既猪扒 薯条黎到个阵已经冻晒 不过又几好味 但跟餐个杯柚子柠檬蜜味道真系唔太好味 饮落怪怪地 前菜个果仁柚子沙律食落啲菜

仲叫左个烤西班牙猪鞍扒配薯条 呢个系餐黎 会跟埋果仁柚子沙律 仲有杯柚子柠檬蜜 一上到枱块猪鞍系好大块下 卖相都唔错 食落都几好味 望落以为好干身 但食落又唔会话好干身 唔会好鞋 但呢块应该唔系猪鞍黎 似系普通既猪扒 薯条黎到个阵已经冻晒 不过又几好味 但跟餐个杯柚子柠檬蜜味道真系唔太好味 饮落怪怪地 前菜个果仁柚子沙律食落啲菜都唔太新鲜

整体黎讲 环境真系麻麻 感觉好污糟 食物系唔错既 但服务真系唔多掂 落单要叫几次先有人应 一次就够了

前菜
柚子柠檬蜜