2017-01-27 754 浏览
年近岁晚,沙田新城市无想像中咁迫人。晚上7点左右揾餐厅食饭预左要等,今次见呢间门口多人,但店内又有位,咪谂住拎飞,应该都好快,但原来餐厅系入客好慢的。终于等到,忍唔住问其实佢hold起d位系咪因为有人订左(其实知一定无),藉此反映小小意见因为比人感觉唔好,好似特登hold住令到出面人好多咁。终于入到去,幸好食物补番数。叫了炸鸡,虾卷,黑松露意粉年糕同脆脆八爪鱼饭,点多两杯野饮。本身我食唔到辣,但今晚所点除左八爪鱼饭全部餐牌都有只辣椒仔,以为肯定辣爆,点知唔辣播炸鸡juicy 好食,黑松露意粉ok, 年糕就略嫌大旧,食到糕中间无味。虾卷份量都多,有4只虾,八爪鱼脆脆饭都几好食。野饮方面,叫左士多啤利乳酸同西柚梳打,都唔错。梳打用量杯上,几得意。如果入客快点,会食得更开心。
因为比人感觉唔好,好似特登hold住令到出面人好多咁。

如果入客快点,会食得更开心。