2017-03-16 346 浏览
今早要到东涌开工,见呢间餐厅好似唔错,于是入去吃早餐,一入去同侍应讲"唔该一位",点知换来嘅系粗暴的语气"有位就坐啦"!ok,我误会咗,咁我终于问咗张枱系冇人搭抬嘅,坐下想叫餐,叫几个侍应冇反应,我对面个食客大叫"唔该",于是有一个侍应来喇,对面写完,谂住到我啦,点不知佢话"唔同你写住"跟著冇理我,之后又行返来问"食乜"!好啦,写完餐等食。餐到了,但系佢话系我隔离嘅嘅,咁我问"我个餐未嚟",跟著佢好忿怒讲"系佢地写先家嘛,唔系你㗎"!我话"得丶得丶得,我只系想讲我个餐未到姐"!之后佢又重复"系佢地写先家嘛,唔系你㗎……"!其实实情系我写先,再之后发现隔离系嚟错单,隔离又唔知点解冇发现,到食时先知来错餐!之后个侍应仲要声大夹恶同我讲"个餐你家嘛,冇嚟错呀"!跟手在隔离就咁张个餐攞过来比我算数!道歉一声都冇~ps: 一路食嘢,一路见侍应同一d客人有火花出现!食物系 ok 嘅,但d服务就有待改善,唔需要高级服务,唔好再咁恶话d客人已经好好了!
ps: 一路食嘢,一路见侍应同一d客人有火花出现!

食物系 ok 嘅
2017-03-16
$34 (早餐)