一行5人第二次食鸭子,上次服务都唔系好,今次d侍应更加10问9唔应,明明拎左飞下张台到我,亚接待小姐又系得意,钟意就问呢几个4人台坐5人得唔得,转头又问另一班人四人台坐5人得唔得,唔系应该顺num叫人过去再问咩,咁我拎飞黎做咩,好啦,眼见几班迟黎过我既人都一早入座,终于叫我num,我拎飞行埋去亚接待小姐当我透明挂住禁电话,一个屈尾十走去禁后一个num,成晚每次嗌野举到手断都未等到一个楼面,一行埋黎仲要声大夹恶问你系米写野,接待果几个见到你叫人叫左廿世都唔会话帮你叫下同事,望亲个floor都系0楼面,埋单叫左人6次,都系无人黎埋单,虽然野食ok,但未至于好味到令我要接受呢种服务(应该系无服务)虽然系美心旗下,但都唔好衰过食快餐呀唔该