2023-07-02
上星期四,去楼下7楼太full,劲多人等位,所以上左黎12楼Jab Jab,我哋1:40左右到餐厅,见到里面有张枱冇人坐,唔想坐近lift,点知个女侍应话有3人订左,但当然走都冇人黎啦。咁Openrice营业时间明明到15:30,食到14:30时叫我哋埋单,话要落场!之前佢哋新开张买一送一时食过觉得味道还好,所以之前介绍朋友食,坐bar枱,所以今次带另一个同事去食,系第三次食了,不过个女侍应真系好落我面啰,又迫又唔够位,仲要再有一个食客再坐我哋近lift旁边,话个度冷气冻,如果我哋坐咗过去就唔使迫成咁同埋都1:40,其他食客都差唔多走,重点系明明有位! 讲开又讲,第一次去食时间餐厅的丼漏咗俾海胆,仲要提佢都唔知,当时新开张所以觉得冇所谓啦,之后都有补返,$3xx一碗的,重话好多客都漏咗冇俾到海胆🥲好少影相,好彩曾影过一张食物相证明🤣😁
好少影相,好彩曾影过一张食物相证明🤣😁