2019-07-13 154 浏览
Apm又有新野开,今日同老婆去左试下佢,其实黎到门口都有少少却步,价钱都真系高!不过都试次啦!我知佢唔会心息 😂侍应同我地讲叫左午餐可以系出面任饮同拎酱料,咁我地就安座!坐底冇耐就叫野,我叫左豚肉,汤底仲叫左 柠檬莞茜汤,估唔到味道咁清新,虽然个汤咸左少少,但味道唔错!豚肉份量有D少,又薄!不过质数系好既。日本猪既质数都真系几好,爽口味道又好,同汤底好夹,即使出面有劲多酱料拎,都唔驶配酱 😋个菜盘好丰富,份量唔细,原来最值钱系个菜盘道,入面应该有十样唔同既蔬菜,虽然唔知系咪全部黎自日本,但见到个盘系开心!仲有一个面可以选择,我叫左 荞麦面,食到黎呢道,呢间店跟本就系卖菜 😂 荞麦面好弹牙,可以汤面或者捞面自己选择!

侍应同我地讲叫左午餐可以系出面任饮同拎酱料,咁我地就安座!