2009-12-31
九点后散叫六折, 八点几要等位, 八点九个字有位俾我, 肚饿唔想等照入座一坐低, 九秒九落单, 点知等左四个字都无野到, 隔离枱迟过我落单都到齐咁济 (个餐一样, 连两个汤底都一样), 唔对路即追, 人又唔够, 捉住个部长嘈, 一追把几火, 竟然话无哂桶蚝出唔到, 我望住隔离碟蚝已经火起, 部长建议转做一斤虾, 食饭o者费事劳气, 照杀.更今人火大既系, 佢所谓既一斤虾得十四只, 转头o的侍仔仲周围推$15半斤虾 (标价$48), 仲有成九只. 个桶蚝标成$9x, 即系明昆我啦, 算, 以后唔帮衬.野食再好都无用(而且只系一般), 服务令人极度失望...稻香失败之作...套餐:菜篮一个 (样样有少少) 3/5牛一碟 (好样, 牛味一般) 3/5桶蚝 被迫转左做 海虾10只 (新鲜游水) 3/5手打墨丸/虾丸 (新鲜, 弹牙) 4/5活鱼一条 (散, 鞋, 唔弹, 无鱼味) 1/5另叫:蜂巢豆腐 (口感OK) 3/5鱼饺 (散, 无味) 2/5HIPOT 呢个brand, 不论食物同服务质素都完全逹唔到稻香应有既水平
套餐:
菜篮一个 (样样有少少) 3/5