2024-09-05
新开一排,有时间就嚟食,食物质素尤其系猪扒真系好有水准,炒嘢亦几好,系偏多油。但应该唔会再去,今日一如既往嚟食早餐,但佢地有d卡位嘅装修系好有问题,就系张台设计得好窄,而个台脚嘅边缘好尖锐,一坐即刻撞亲都真系几痛,咁呢个我自己当然有责任。但我转台嘅时候(未落单),个短头发嘅中年waitress,佢问我咩事,我就同佢讲返呢个情况,佢竟然一脸不屑咁样话佢从来未试过,话佢地餐厅嘅台无问题。咁本人身高的确唔矮,但隔离台个细粒女士即刻都话佢都曾经撞过,呢到的确系偏窄。咁我好无mood啦,费事同个waitress嘈;食完早餐去counter,咁啱又系呢个waitress帮我埋单,我反应多次我嘅意见,佢竟然又摆返𠮶个嘴脸,我真系把几火。大佬间餐厅又唔系佢嘅,我作为顾客撞到,死都话系我嘅问题,OK咁我咪以后唔嚟食,坦白讲都帮衬得唔少钱,但一间好餐厅往往都系俾啲唔care员工搞到顾客流失,反正佢都打份工。嚟晒大谱
咁呢个我自己当然有责任。
咁我好无mood啦,费事同个waitress嘈;
嚟晒大谱