2024-05-28
食完牛丸唔系好饱,行过见到个view 唔错,入去整多餐。叫咗个普通单层汉堡,cheese fries & Mango bubble shake 个饱都算大个(起码大过M记),一啖咬落去,果件牛肉味道重过一般汉堡啲肉,毕竟个饱都要$60呢块野肯定系最「值钱」,个饱都软糥口感唔错,其他配件~生菜番茄芝士正常汉堡配搭,唔洗多讲。薯条~一般「鬼佬」系用直身粗嘢,估唔到呢度系波浪呢款,讲真薯条真系无乜分别赞同弹,真系要讲只能讲佢脆口唔粉~ok咁,加小小芝士多$10多小小芝士多$10,呢份嘢$37最后杯香港特别版奶昔,入面有啲柚子粒,应该系扮香港名物~杨枝甘露,但味道同「名物」真系有一段距离!真系二头唔到岸,又唔够奶味又无芒果味~想点?仲要$56一般呢啲「来佬」店系无套餐,全部散叫,真系食质素,呢度对我呢啲cheap精嚟讲,真系「性价比」低,咁同一价钱,我宁愿食「五条友」 或者cheap啲食返M记,食嘢真系要计值与不值,呢度可能真系食个无敌海景。回头度:1/5喺呢个场,想座拥有无敌海景食住嘢慢慢叹,用呢个谂法呢个价钱咪值啰😂
叫咗个普通单层汉堡,cheese fries &
Mango bubble shake
个饱都算大个(起码大过M记),一啖咬落去,果件牛肉味道重过一般汉堡啲肉,毕竟个饱都要$60呢块野肯定系最「值钱」,个饱都软糥口感唔错,其他配件~生菜番茄芝士正常汉堡配搭,唔洗多讲。薯条~一般「鬼佬」系用直身粗嘢,估唔到呢度系波浪呢款,讲真薯条真系无乜分别赞同弹,真系要讲只能讲佢脆口唔粉~ok咁,加小小芝士多$10 多小小芝士多$10,呢份嘢$37
回头度:1/5