2020-06-21 987 浏览
网上见到呢间酒店环境同食物都好吸引,便提早3星期预约定。有打卡位下单到出餐时间10分钟内就到,快过茶餐厅出餐,实物照同网上看图有差别,食物质数比想象中有出入。满心期待食热腾腾既scones ,可惜系冻,味道麻麻;咸点同甜点味道普通而饮品ice-latte 就吾错,够咖啡味。由于庆祝朋友生日,预约前餐厅回覆过可以跟一块朱古力生日牌。见整套餐送黎时无跟生日牌,以为餐厅忘记左。后来食到一半忍不问左位侍应哥哥,原来餐厅很贴心,一早系预备好,但为左客人拍照美观,所以想我地食晒先拎出黎。呢位侍应哥哥好识做,特地企左朋友后面,见我有示意先帮我放件生日cake落枱 ,好窝心,比到朋友一个surprise 。另外又叫左第位侍应哥哥帮我地影左一张合照,佢影时都尽量帮我们避免影到人群,好贴心。整体食物麻麻,服务ok,环境开头就有点嘈,后来少左人就宁静返d,有位可以影相。甘岩遇著Openrice booking有优惠,$698,7折,不过觉得这家试一次够了。
网上见到呢间酒店环境同食物都好吸引,便提早3星期预约定。

有打卡位

下单到出餐时间10分钟内就到,
而饮品ice-latte 就吾错,够咖啡味。