2023-06-26
有朋友生日,黎呢到食饭好开心🥰呢到店员唔止nice仲好helpful!佢地会好主动帮我地影相,仲会好细心讲解每样dishes,专业又令到我地感到舒服💛⭐前菜FREE核桃面包同芝士脆条⭐煎法国鹅肝 $128平时唔太好鹅肝嘅我都要赞一赞😍鹅肝外层煎到金黄色,鹅肝油渗透到薄脆嘅多士,加埋无花果&香橙一齐食完全唔觉得油腻😌⭐意式风干火腿配密瓜$188密瓜好甜,火腿咸香味好重,一齐食好开胃🤤⭐石锅牛丼饭配温泉蛋 $188呢个系令我超惊喜,本身冇谂过呢到会有日式野,点知出奇地好食!呢个丼饭充满日式风味,石锅可以令美国牛小排慢煮,keep 到温度之余,仲可以令到成件事更加惹味!重点系要将饭上面嘅温泉蛋捞埋杂菌、小青椒、京葱一齐食,减低油腻感,好好食⭐银鳕鱼西京烧 $268虽然银鳕鱼上菜个刻系偏黑色,但味道一点儿都冇影响到!块鱼好大件,鱼肉鲜嫩,食到微微炭烧香味。拌菜有泡菜、薯格,杂菜相当丰富!⭐甜品Cake of the Day $68/pc店员好好,知道系朋友生日,帮我地砌左个生日cake出黎,仲帮手写字!店员仲好有耐性帮我地影好多好多相,加分位呀!!!件件cake 都好吸引好食,特别系士多啤梨云
核桃面包同芝士脆条
密瓜好甜,火腿咸香味好重,一齐食好开胃🤤
⭐甜品Cake of the Day $68/pc
店员好好,知道系朋友生日,帮我地砌左个生日cake出黎,仲帮手写字!店员仲好有耐性帮我地影好多好多相,加分位呀!!!件件cake 都好吸引好食,特别系士多啤梨云呢拿慕斯,云呢拿慕斯中间放左一层士多啤梨果酱,少少酸加甜嘅感觉好好啊🍓