餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

2021-03-07 132 浏览
约朋友小聚食个Tea,朋友简咗呢间有不小人打卡嘅Cafe ; 又可以试新嘢啦!  店内装修以白色简约为主,我被安排坐在店外位置 ; 台同台之间距离够都几舒适。呢度成日被打卡原因,除咗环境之外 ; 就系食物摆盘够精致。食物上面会放上食用花,卖相吸引!我今日简咗Avo Lover,睇落份量好细但因为系牛油果其实都够。牛油果片熟度都算啱啱好,唔会过熟一叉就烂 ; 点埋𠮶几点红菜头沙律酱一齐食都几特别 。牛油果他他入面嘅三文鱼无腥味做得唔错,其中一个底有大阪烧 ; 但我觉得有D古怪加咗又唔系好食得出有咩特别反而杯姜黄Latte有D惊喜,饮落感觉唔会奇怪而且有淡淡嘅姜味。整体嚟讲食物味道唔算太惊喜,但环境舒服而且可以带埋宠物一齐嚟 ; 啱晒钟意打卡嘅朋友仔。

2021-02-11