2022-05-17
📍#吃面#MFJ荃湾 #MFJ港式人均消费: HKD88自从嚟咗荃湾做野,每日出去食饭就好开心🥳今日就系愉景新城试下吃面! 佢有好多面类,有港式,泰式,日式,新加坡等等! $68-$88不等!⭐️曼谷牛腩船面🍜$88我就选择咗船面,大碗到吓死人! 😂先尝啖汤,哗!好浓好味!啱晒重口味嘅我🤣牛腩炆得好淋好入味,牛丸细细粒好爽口!炸猪皮都唔错! 里面好多芽菜,加上葱粒好香! 而面就系幼面,都几挂汤!好味! 餐厅行半自助模式,㩒机点餐,店员送餐,都算方便嘅! 同埋佢吔好后生,好有礼貌同招呼! 有人话贵,不过出去食碗细细碗拉面都过百啦!依度仲要系超大碗! 朋友食个香港滑鸡河直头有半只鸡! 唔错! ✅#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #thaicuisine #thaifood #noodles #boatnoodles #相机食先 #荃湾美食 #泰国菜 #船面
📍#吃面
#MFJ荃湾 #MFJ港式
人均消费: HKD88
自从嚟咗荃湾做野,每日出去食饭就好开心🥳
⭐️曼谷牛腩船面🍜$88
我就选择咗船面,大碗到吓死人! 😂
先尝啖汤,哗!好浓好味!啱晒重口味嘅我🤣