2021-02-27 80 浏览
进入大假最后既数天,我话要食好西抚摸落莫既心情,朋友就带左我黎九重鲜,包我食到满意㖞。午市放题新规定,安心出行或填纸仔地方大,有间格隔开啲座位,抽气都好好,唔会有烟雾弥漫既感觉。清蒸海鲜最好吃,原汁原味,无添加,特别鲜甜美味。这儿与别不同之处,在于可以食唔停。以住食蒸气海鲜,要等等等,熟左先有得食。等待时间唔算太长,不过饿起上黎无人想等。呢到呢,都系要等,但系等待期间可以食串烧,天妇罗,小食。呢啲配角仲要好好食,一啲都唔妈夫,正。呢度烹调时间要自己控制,无人提示,亦帮你分食物。都岩既,减少接近食客大家都安全。唔使惊,有温馨提示,好易上手,连我呢个地狱朋友都识控制时间。一个漏斗帮到你,五分钟为一次滴漏!一来就是重头戏,每人一份龙虾鲍鱼带子带子厚肉又鲜甜,清洁得很干净,无沙龙虾起肉容易 ,头部有大量邪恶既虾膏,非常鲜甜有口感。鲍鱼弹牙口感足,都算大只银纸烧,必食推介!食物黎到时,店员会在锡纸上点火,然后让火慢慢自行式灭。有得睇有得吃。味道更有惊喜,麻辣度十足,有虾有蚬,仲有大量粉丝,吸满了麻辣汤汁,滋味无穷。海虾,蚬,生蚝任叫。海虾一睇颜色就知新鲜,要encore! 生蚝要自己开蚝壳。哈,
午市放题
新规定,安心出行或填纸仔
清蒸海鲜最好吃,原汁原味,无添加,特别鲜甜美味。
这儿与别不同之处,在于可以食唔停。

一个漏斗帮到你,五分钟为一次滴漏!
一来就是重头戏,每人一份龙虾鲍鱼带子

带子厚肉又鲜甜,清洁得很干净,无沙
龙虾起肉容易 ,头部有大量邪恶既虾膏,非常鲜甜有口感。
鲍鱼弹牙口感足,都算大只
银纸烧,必食推介!
海虾,蚬,生蚝任叫。
海虾一睇颜色就知新鲜,要encore!
生蚝要自己开蚝壳。哈,完来开蚝壳没有想像中既难。食多几转就回本。
啲蚝都好干净,有少少海水味,鲜味足
啲蚬唔算大只,但胜在无沙同鲜甜
呢到啲串烧都唔错,火喉控制得好,唔会烧到又干又櫌。牛舌一定要衬热吃。烧得惹味,外脆内软。翠肉瓜同菠萝烧完仲好juice, 菠萝一啲都唔酸
沙爹串烧有猪牛鸡拣,沙爹汁很香很惹味,啲肉好腍。
天妇罗就拣左少见既炸金菇,大大块,很脆口,很过瘾。
加$13或$38蚊可以任饮茶,汔水,红酒,连韩国人参酒都系任饮,饮得既人有福了。
最后仲有椰子甜品一杯。不要小看呢杯混合式椰子甜品,由椰丝,椰子奶盖和椰子啫喱组成,唔会太甜,味道清新,阵阵椰子香,好好食呀。
今次食足两个半钟冇停过,大满足。
午餐
  • 龙虾