2024-06-12
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍰 𝐓𝐡𝐚𝐢-𝐈𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞𝐝 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 @ 🌟 Asok Thai Cake 《👽食神大妈食蛋糕》.💁♀️ 图片展示美食为:Mango Mousse Mochi Cake HKD 78Coconut Mousse Cake HKD 78.🥳 近期呢间专做泰式蛋糕嘅铺头成日见到有人打卡佢啲甜品,特登嚟试吓。佢好多蛋糕都系特登整成泰式美食个造型,超级可爱,打卡一流!.🥭 我哋就拣咗最有泰国风味嘅「芒果慕丝麻糬蛋糕」同「椰子慕丝造型蛋糕」。个造型冇得弹,真系好似真嘅一样!食落入边呢系烟烟韧韧嘅,中间有麻糬,主要成份有芒果蓉、椰子慕丝、椰青水同海绵蛋糕,好有特色。最正系唔会过甜,完全唔觉得腻!.👑 佢仲有其他好多款口味,同埋有唔同尺寸,有一个人独食嘅,亦有4寸同6寸可以拣。.📍 中环街市一楼121号舗☎️ +(852)6015-2877.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为: