.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🔥 超肥美鲍鱼做主角嘅铁板烧 @ 🌟 入魂铁板烧 🌟.💁‍♀️ 图片展示美食为:入魂套餐二人前 HKD 680.😗 如果唔系朋友仔住呢区约食LUNCH,真系会走宝呢间铁板烧餐厅。好钟意佢大幅落地玻璃,透光度同空间感十足,用餐环境令人特别舒心,仲有多款午市套餐选择,价钱更吸引。.🥗 店员先上一份沙律作为前菜,爽口开胃。之后就见到师傅出场啦,见到满满一盘嘅食材,好期待呢。.🦪 师傅先处理「南非鲍鱼」,非常大只,超厚身肥美!肉质鲜嫩,弹牙多汁,绝对高质!.🦐 接住就系「大虎虾」,同样大只厚身,肉质好弹牙,虾头特别去煮熟,非常之鲜味。.🦪 「日本广岛蚝」出场,望住师傅一路煮,香气四溢,煮熟之后都仍然非常大只,鲜味浓郁。.🐚 之后系「清酒煮蚬」,煮嘅过程清酒不停渗出香气,非常诱人,上台嘅蚬肉大件鲜嫩。.🥩 肉肉方面,一次过满足两个愿望:美国牛肉薄烧同日本黑豚肉薄饼一齐上!油香满满,肥瘦适中,烧得刚刚好,薄烧塞满香葱惹味非常。.🥬 再送上滋味嘅味噌汤、解腻嘅渍物、营养嘅炒野菜、香气四溢嘅炒饭,大满足呢。.🍞 最后就系「焦糖多士」,以及一大球雪糕!
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🔥 超肥美鲍鱼做主角嘅铁板烧 @ 🌟 入魂铁板烧 🌟
💁‍♀️ 图片展示美食为:
入魂套餐二人前 HKD 680

入魂套餐二人前

🍞 最后就系「焦糖多士」,以及一大球雪糕!烧到脆脆嘅多士上面撒上焦糖,配开心果味嘅雪糕,为成餐饭划上完美嘅句号。

入魂套餐二人前

🥳 是铁板烧最正就系坐喺铁板烧枱望住师傅煮嘢食,成个过程非常疗愈 😌 再加上呢度用餐环境好舒服,套餐又抵食,有机会记得试下。

📍 九龙城太子道西448号太子汇地下9及10号舖
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️