2024-01-04
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥘 𝘼𝙡𝙡-𝙔𝙤𝙪-𝘾𝙖𝙣-𝙀𝙖𝙩 𝙃𝙤𝙩𝙥𝙤𝙩 𝙎𝙚𝙩 @ 🌟 牛大人台湾火锅吃到饱《👽食神大妈打边炉》.👽 大妈成日翻兜嘅「牛大人」开咗呢间新分店,即刻同区内朋友仔去试吓。呢间分店好鬼大间,坐位非常舒服。.🥬 自助区照样系由台北直送嘅食材,净系啲丸类同埋蔬菜类,咁多种类选择,基本上都已经食得饱。.🥩 我哋今次照样拣「澳洲极上和牛吃到饱」套餐,因为佢真系好抵,净系HKD 328可以食到澳洲和牛,仲要送「澳州和牛牛丸」!.🥘 汤底方面,佢有个期间限定嘅「椒皮辣椒鸡锅」,即刻趁有机会试吓。佢冇其他辣汤底咁辣咁油,不过就好惹味,同埋啲汤算几清,非常唔错。.🐂 叫呢个套餐,重点当然系食「澳洲和牛M5牛肩卷」,讲真真系好优质,冇筋,同埋唔系切到薄到透光偷工减料,大块有肉味。仲有好多其他优质部位选择。.🍡 最钟意佢有好多台湾美食选择,例如:顺德鲮鱼球、台式虾饺、丰原排骨酥、台湾鲷鱼片、澎湖花枝浆,尤其麻吉烧好好味。唔会净系打边炉咁闷,呢啲小食全部都好好味。.🍋 佢仲做紧推广,只要关注佢FB或者IG,就可以有一杯「鸭屎香柠檬茶」。超级好味,尤
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🍋 佢仲做紧推广,只要关注佢FB或者IG,就可以有一杯「鸭屎香柠檬茶」。超级好味,尤其是打边炉,一路饮嘅时候可以消济。
🌟 甜品可以选择雪糕或者「台中仙草冻」,我哋拣咗后者,好鬼爽皮,画上完美嘅结尾。真系好鬼抵,大家有机会记得约朋友仔嚟打边炉喇!
📍 将军澳唐贤街9号Popcorn 2楼PopFood 3号舖
☎️ +(852)3953-9240
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️