2023-09-15
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥗️ 𝗛𝗮𝘄𝗮𝗶𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗸𝗲 𝗕𝗼𝘄𝗹𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵𝘆 𝗕𝗼𝗼𝘀𝘁 @ 🌟 Peek-A-Poke《👽食神大妈食沙律》.💁♀️ 图片展示美食为:双拼 吞拿鱼 X 三文鱼 风味碗 HKD 158慢煮鸡胸 风味碗 HKD 98牛油果奶昔 + HKD 38冷榨菠萝汁 + HKD 2.👽 大妈身边好多朋友仔都赞呢一间主打健康夏威夷风味碗嘅小清新餐厅,一于嚟打卡!满满嘅夏威夷度假风装修,连店员嘅服装都好度假LOOK,即刻觉得成件事CHILL左 😇.🐟 一于试下招牌嘅「自选双拼风味碗」!拣左双拼吞拿鱼同三文鱼,上到枱发现真系物超所值,因为超级大份!自由度仲好高,可以自己加减配料,有好多款选择!今次呢我就拣咗沙律菜、枝豆仁、豆腐、鸡蛋丝、藜麦、酸萝卜、牛油果、鲜蟹肉、山葵乳酱、紫菜丝、芝麻、木鱼丝、海盐、果仁同辣椒碎。净系扫完啲材料都发现好丰富!主角吞拿鱼同三文鱼超级新鲜,大大旧,味道鲜美又健康!.🐔 另外试咗「慢煮鸡胸风味碗」,内有寿司饭、珍珠糙饭、豆腐、鸡蛋丝、莉麦、果仁、芝麻酱、紫菜丝、木鱼丝,仲有海盐同果仁。慢煮鸡胸肉一啲都唔
💁♀️ 图片展示美食为:
双拼 吞拿鱼 X 三文鱼 风味碗 HKD 158
慢煮鸡胸 风味碗 HKD 98
牛油果奶昔 + HKD 38
冷榨菠萝汁 + HKD 2
🐔 另外试咗「慢煮鸡胸风味碗」,内有寿司饭、珍珠糙饭、豆腐、鸡蛋丝、莉麦、果仁、芝麻酱、紫菜丝、木鱼丝,仲有海盐同果仁。慢煮鸡胸肉一啲都唔觉得鞋,好大堆,绝对大满足,同埋个调味非常好,唔会觉得非常之寡,味道好清新又充满营养。
🥑 最正嘅系,叫风味碗就可以用优惠价加饮品!必点「牛油果奶昔」好浓郁又香滑,牛油果味十分突出,仲可以自己拣配乜嘢质地嘅奶!
🍍 另一款就系「冷榨菠萝汁」,呢个性价比实在超高,只需加两蚊!味道好浓,超级清爽,唔会过甜,好消暑解渴。
😚 呢间餐厅食物新鲜健康,配料多样化,味道丰富。如果想食健康又好味嘅美食,大家有机会记得嚟试吓。
📍 尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B号舖
📲 +(852)6377-3073
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️