.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🦐 𝕾𝖆𝖛𝖔𝖚𝖗𝖎𝖓𝖌 𝕱𝖑𝖆𝖛𝖔𝖚𝖗𝖘 𝖔𝖋 𝕸𝖚𝖑𝖎𝖓𝖔 @ 🌟 Mulino《👽食神大妈食西餐》.💁‍♀️ 图中展示美食为:Shrimp ScampiGrilled Chicken SkewerSquid Ink Linguine with Crab MeatChocolate Temptation CakeMulino PunchTropical Fizz.👽 大妈周末一放假,就好钟意同朋友仔嚟呢间喺尖沙咀海旁附近嘅地中海餐厅。气氛好好,装潢有特色,仲有露天座位,好适合而家嘅天气。🦐 前菜拣咗「大虾」,系煎过嘅虎虾,配上大蒜白酒酱同少少辣椒粉,好惹味。🐔 主菜就拣咗「烤鸡肉串」,真系好好味!烤鸡肉炒好味,外皮微微焦香,肉质鲜嫩多汁。同埋配上烤饼,每一啖都好滋味。🦑 另一款主菜我哋拣咗「墨鱼汁扁意粉配蟹肉」,意粉煮得好弹牙,加入新鲜嘅蟹肉同大蒜白酒酱,令味道更加浓郁。🍰 甜品方面,我哋最钟意「朱古力蛋糕」。中间嘅朱古力慕丝层次分明,充满浓郁嘅朱古力味道,非常美味。🍹 饮品方面我哋拣咗招牌「Mulino Punch」同「Tropi
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图中展示美食为:
Mulino Punch
Tropical Fizz

Chocolate Temptation Cake

🍹 饮品方面我哋拣咗招牌「Mulino Punch」同「Tropical Fizz」。两杯饮品都好清新,唔会太甜。「Mulino Punch」入面有新鲜薄荷同菠萝汁,加埋黄瓜、柑橘同姜啤酒。而「Tropical Fizz」就有百香果、菠萝、椰子、柑橘同汽水。同食物好夹。

Mulino Punch & Tropical Fizz

😋 呢间地中海餐厅嘅菜式质素好高,气氛热闹,非常适合同朋友一齐聚会,有机会记得嚟食个BRUNCH呀!

📍 尖沙咀么地道62号永安广场1楼105号舖
☎️ +(852)2368-0061