2024-06-09
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🐔 ᖴIᑎGEᖇ-ᒪIᑕKIᑎG KOᖇEᗩᑎ ᖴᖇIEᗪ ᑕᕼIᑕKEᑎ @ 🌟 李家《👽食神大妈食炸鸡》.💁♀️ 图片展示美食为:Mix Half & Half Boneless Chicken- Honey Garlic HKD 118- Spicy Curry HKD 118Spicy Pigs Trotters HKD 198Peach Juice HKD 28.🥳 呢间元祖级嘅韩食餐厅应该无人不知,咁多间分店始终最经常翻兜就系呢间尖沙咀分店。.🐔 嚟呢度当然就系为左食炸鸡,至爱佢好大自由度可以自己双拼任何味道嘅「无骨半半炸鸡」,今次食蜜糖蒜香味同咖哩味。大大旧,外脆内嫩,超多酱料,完全无雪藏味,真系经典好味!.🐷 除左炸鸡,朋友仔话呢度个「辣韩式猪手」好正,铁板上台超级热辣辣,食落真系几辣,猪手好腍,超多洋葱,好惹味。.🍑 整多罐桃汁,最夹食惹味嘢,爽皮。.🥳 呢度有卡位可以坐得舒服,方便一路食一路吹水,绝对赞呀。.📍 尖沙咀山林道54-56号利雅商业大厦地下2号舖📲 +(852)3596-3695.‼️❤️ 记得CLICK
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为:
- Honey Garlic HKD 118
- Spicy Curry HKD 118
Spicy Pigs Trotters HKD 198
Peach Juice HKD 28
🍑 整多罐桃汁,最夹食惹味嘢,爽皮。
🥳 呢度有卡位可以坐得舒服,方便一路食一路吹水,绝对赞呀。
📍 尖沙咀山林道54-56号利雅商业大厦地下2号舖
📲 +(852)3596-3695