2023-09-19
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌯 𝙍𝙞𝙘𝙚 𝙍𝙤𝙡𝙡𝙨 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙂𝙤 @ 🌟 阿杏饭团《👽食神大妈食饭团》.👽 大妈系呢间手工饭团店嘅粉丝,成日去旺角分店堂食。第一次帮衬呢一间分店,不过要留意喔,呢间分店只限外卖,无堂食㗎。.🌯 照样最钟意嘅就系「啖啖肉套餐」,价钱又抵。套餐包括「新宿烧汁牛扒饭团」同「黑糖珍珠奶茶」。烧汁牛扒同滑嫩饭团结合,仲有肉松!奶茶好香浓,珍珠弹牙,同埋好多粒,好味道!.🥚 另外就系「咸蛋套餐」,包括「金沙咸蛋饭团」同「椰果四季春」。饭团满满咸蛋,肉松好夹,仲有油条,令口感好丰富。四季春超级多椰果,好清凉解渴。.😌 长期钟意呢间饭团专门店,好味抵食,份量十足,系食热气快餐以外另一个好选择。.📍 尖沙咀加连威老道98号东海商业中心地下18C号舖📲 +(852)6764-1066.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
📍 尖沙咀加连威老道98号东海商业中心地下18C号舖
📲 +(852)6764-1066