.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥬 好味抵食素菜套餐 @ 🌟 慈素小聚 🌟.💁‍♀️ 图片展示美食:Avocado Salad HKD 98Siomai HKD 42Black Truffle Fried Radish Cake HKD 48Pan-Fried Crispy Roll HKD 58Cream of Mushroom Soup with Baby Spinach HKD 98Thick Toast HKD 58Lunch Special Combo HKD 88- Coconut Snow Fungus and Fig Stew- Stuffed Pipa Shape Fried Tofu- Taiwanese Braised Pork Patties- Watermelon Sparkling + HKD 10.🍃 每次想食斋,通常都会谂起一啲传统中式斋菜舖头。但系感觉上好油腻,亦都冇乜新意。朋友仔介绍呢间新派素食餐厅地点好方便,透光度十足,餐牌亦有好多不同选择。.🥗 天气好热,最爱食沙律。「牛油果杂菜沙律」好大兜,用料新鲜,好清爽开胃。.🥟 一讲起
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
Pan-Fried Crispy Roll HKD 58
Thick Toast HKD 58
Lunch Special Combo HKD 88

Avocado Salad

🥟 一讲起「烧卖」、「香煎腐皮卷」、「黑松露萝卜糕」,差啲以为去咗茶楼,全部都系呢度供应嘅素食,仲要调味非常好,质感亦一流!烧卖神似,腐皮卷一啲都唔油腻,尤其是萝卜糕嘅粉浆调得非常好,仲好味过个别酒楼供应嘅!

Siomai
Pan-Fried Crispy Roll

🥬 呢个西式嘅「忌廉蘑菇浓汤佐菠菜苗」,可以一次过满足想饮汤又想食菜嘅愿望。要赞一赞个材料用了一流,非常之嫩一啲都唔老。

🥥 仲有上枱香喷喷嘅「双色厚切多士」,系椰芒同香芋双拼!台式厚多士真系无得顶,超多酱好邪恶!

Thick Toast

😋 平日星期一至星期四午餐时段,有「限时优惠套餐」供应,包汤、小食、主食,仲可以优惠价加配特饮!

Lunch Special Combo

🍲 我地今次拣左「椰汁雪耳无花果炖汤」、「琵琶豆腐」、「台式卤肉饭」,再加「西瓜气泡特饮」。真系好抵,仲要好味,食完成餐饭都唔觉口渴。

Lunch Special Combo

🌍 睇得出用心经营好干净企理,嘢食好味,坐得舒服,绝对值得支持呢!❤️

📍 尖沙咀么地道30号Mody House 8楼
☎️ +(852)5122-0223