2023-11-28
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥘 T̾a̾i̾w̾a̾n̾e̾s̾e̾ ̾H̾o̾t̾ ̾P̾o̾t̾ ̾G̾o̾ ̾S̾o̾l̾o̾ @ 🌟 呷哺呷哺《👽食神大妈打边炉》.💁♀️ 图片展示美食为:人气牛肉套餐 HKD 228- 麻辣灵魂锅- 美国特选级牛肩胛肉眼- 荔枝绿茶QQ珍珠元气猪肉套餐 HKD 194- 金汤酸菜锅- 伊比利亚梅花肉- 翡翠橙绿.👽 大妈系凑凑嘅粉丝,近日发现佢开咗新线「呷哺呷哺」,主打台式小火锅,当然要试下啦!见佢餐牌话佢嘅一人火锅套餐全部包汤底、肉类、蔬菜拼盘、再有埋自助嘅冰粉区!同埋好大自由度,可以随意加钱要小食或者升级嘢饮汤底等等。我地今次叫咗两个套餐。.🐂 第一份系「人气牛肉套餐」,加钱要「麻辣灵魂锅」汤底,系几够辣,不过就唔麻。呢个餐配美国特选级牛肩胛肉眼,胃口大嘅朋友仔可以加钱要大份。另外加钱要「荔枝绿茶QQ珍珠」,超高质,超多珠珠喺入边,好弹牙,甜而不腻。.🐖 另一份就系「元气猪肉套餐」,呢款系配伊比利亚梅花肉,拣左金汤酸菜锅做汤底。佢每个锅本身就系鸳鸯,会拼一个菇菌汤锅。再加钱要一杯「翡翠橙绿」,酸酸甜甜,好开胃又消滞。.🍡 每份套餐都会配一个蔬菜拼盘,有丸类、福袋、
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
- 伊比利亚梅花肉
- 翡翠橙绿
美国特选级牛肩胛肉眼
伊比利亚梅花肉
🍡 每份套餐都会配一个蔬菜拼盘,有丸类、福袋、蛋饺、蔬菜。仲可以出去自己自助攞自己钟意嘅配料做一碗冰粉做甜品,好少地方有呢个选择。
蔬菜拼盘
冰粉
荔枝绿茶QQ珍珠 & 翡翠橙绿
🌟 佢喺尖沙咀呢间分店最大嘅一个优点就系一大个落地玻璃,采光度一流,坐喺度打边炉呢个景真系非常正。
📍 尖沙咀弥敦道100号The ONE UG2楼220-221号舖
☎️ +(852)2838-8835
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️