2024-08-15
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🧋 虽然要排队但系值得 @ 🌟 吃茶三千 🌟.💁♀️ 图中展示饮品为:国王珍珠奶茶 HKD 43凤来蜜冰茶 HKD 37.😍 而家越开越多茶饮店,混水摸鱼嘅亦越来越多。呢间唔好味又点会多人排队呢?为左佢选用现萃茶叶嘅靓茶底,就算排队都系值得嘅。.🧋 永远唔会厌,每次都一定翻兜嘅,就呢杯经典嘅「国王珍珠奶茶」!有好香浓嘅凤梅红茶底,加皇家厚奶,配上超弹牙、大小统一嘅国王珍珠,邪恶好满足。.🍍 钟意佢周不时会有时令餐牌,炎炎夏日今次就系推凤梨系列,拣左呢款「凤来蜜冰茶」。金钻凤梨味好香,水仙桂花底比较清爽,凤梨肉好好咬,百花香蜜甜而不腻,每一啖都超级多纤玉果子嘅物体,超赞呢!.😋 每次经过都几乎要排队,但真系仍然忍唔住想饮,好味值得支持!.📍 尖沙咀梳士巴利道18号维港文化汇K11 Musea 4楼411号舖.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🧋 虽然要排队但系值得 @ 🌟 吃茶三千 🌟