.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍨 𝒜𝓇𝓉 𝑜𝒻 𝒞𝓇ê𝓅𝑒𝓈 𝒾𝓃 𝐸𝓋𝑒𝓇𝓎 𝐵𝒾𝓉𝑒 @ 🌟 Café Crêpe《👽食神大妈食CREPE》.💁‍♀️ 图片展示美食为:Butterscotch Apple Crisp HKD 108Crêpe St. Jacques HKD 125Golden Latte HKD 46Affogato Frappuccino HKE 52.👽 呢间食法式班戟嘅专门店,出名提供好多款法式班戟同饮品,有咸亦有甜嘅选择,不论食甜品定系正餐都一流。.🍎 最钟意呢款「苹果金宝配奶油酱」,CREPE皮唔会过硬,包住满满嘅苹果蓉,甜而不腻,撒上好多金宝脆脆,增加口感。另外会跟一球雪糕,奶味浓郁,溶左都好味。.🧀 另一款叫咗「秘制瑞士芝士汁配黑松露带子」,芝士浓郁但唔过咸,渗透住淡淡嘅黑松露调味,再配上足料带子好多粒,饱肚但唔觉油腻,好满足。.🥛 嘢饮就拣咗「黄金鲜奶」,奶味超浓郁,满满嘅姜黄够晒浓,好暖胃。.☕️ 不得不叫「意式雪糕加特浓咖啡」,一杯饮品等于一份甜品,咖啡味浓,雪糕配合口味一流!.😎 呢间嘅CREPE真系做得好出色,味道好多选
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️

Butterscotch Apple Crisp

Crêpe St. Jacques

Golden Latte

Affogato Frappuccino

😎 呢间嘅CREPE真系做得好出色,味道好多选择,价钱亦合理,有机会记得嚟试下。

📍 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖
☎️ +(852)2899-2286
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
等候时间
5 分钟 (堂食)
Butterscotch Apple Crisp
Crêpe St. Jacques