2020-05-25
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🥤 焦糖芝士玫瑰茉莉花茶 HKD35 @ TeaBrush 🌟 茶墨《👽食神大妈爱饮野》⠀.⠀👽 大妈认识呢间台式饮品店系因为见到好多人买佢最出名嘅水墨画风饮品打卡,所以大妈就偏偏要反其道而行之,唔买大热嘅水墨风饮品,特意黎买佢其他出品同大家介绍一下。😬⠀.⠀💁♀️ 大妈点选冻嘅焦糖芝士玫瑰茉莉花茶,果然无失望!首先一收到就见到满满覆盖杯面嘅玫瑰花瓣,即刻觉得好清新好少女。😌 一饮落口,芝士浓郁,唔会过咸,而最值得赞嘅系茉莉花茶非常清新,完全无做得唔好嘅店铺会有嘅人工香料味,尤其宜家炎炎夏日,真系非常醒神,却同时流露住淡雅嘅高贵感觉!😊 一间信得过嘅店铺,果然唔会只有大热产品先好味,其他出品都会好好味架!😃👍..👽 食神大妈小贴士:记得尽快饮用完毕,芝士受热会溶得非常快,溶左之后同茶底沟埋会影响整体味道。同埋记得准备现金,餐厅最近只收取现金喔,八达通都唔得呀。👀⠀.⠀📍 尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L411号铺..‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
📍 尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L411号铺