2023-09-26
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.😋 𝔽𝕝𝕒𝕧𝕠𝕦𝕣𝕤 𝕠𝕗 𝕋𝕒𝕚𝕨𝕒𝕟 @ 🌟 馋。台式食堂《👽食神大妈食台湾菜》.💁♀️ 图片展示美食为:馋·牛肉刀削面 HKD 85酸菜鱼卤肉饭 HKD 90卤味拼盘 HKD 74芋香珍珠奶茶 HKD 26.👽 大妈同朋友仔一齐嚟到呢间台式餐厅食饭,见佢越开越多分店,心想质素应该有一定保证。.🍜 首先叫左餐牌上推介嘅牛肉面,拣左「馋·牛肉刀削面」。面好弹牙,牛肉都算大旧同埋有好几块,汤底几入味,份量十足,超饱肚。.🧆 食台湾嘢必须食卤肉饭,所以拣咗「酸菜鱼卤肉饭」。酸菜鱼同卤肉饭分开上,每一款都好大碗,酸菜鱼切得成朵花一样,卤肉饭切丁好好咬,调味好味,唔会太油。.🍲 另外点左「卤水拼盘」,里面有牛筋、豆腐、鸡蛋、贡丸、榨菜。卤水好入味,同埋每一款都有好几件,价钱几划算呢。.🧋 叫任何主食可以优惠价加饮品,所以叫左「芋香珍珠奶茶」。珍珠好好咬口,芋头味好香。.😌 喺尖沙咀呢个价钱食饭真系好抵食,食物份量又足,同埋环境都好企理。.📍 尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 MuseaB2楼201号舖📲 +
💁♀️ 图片展示美食为:
馋·牛肉刀削面 HKD 85