‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍫 ᑕᕼOᑕOᒪᗩTᗴ Tᕼᑌᑎᗪᗴᖇ ᖴᖇOᗰ ᗪOᗯᑎ ᑌᑎᗪᗴᖇ HKD68 @ 🌟 Outback Steakhouse《👽食神大妈食甜品》⠀.⠀👽 底层为PECAN BROWNIE,再配以大大球云尼拿雪糕。老实讲,大妈觉得佢同对家「露比」比较,佢质素比较稳定,唔会一时时太干身难入口。虽然SIZE士正常,无左对方巨无霸呢个卖点,不过价钱亦更加亲民,同唔怕食唔晒浪费。🌟 会员有85折优惠。.⠀📍 尖沙咀东部么地道66号尖沙咀中心高层地下UG23-28号铺⠀☎️ +(852)2311-7800⠀.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
.⠀
Chocolate Thunder from Down Under

.⠀
☎️ +(852)2311-7800⠀