.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌯 𝔸𝕣𝕥 𝕠𝕗 ℍ𝕒𝕟𝕕𝕔𝕣𝕒𝕗𝕥𝕖𝕕 ℝ𝕚𝕔𝕖 ℝ𝕠𝕝𝕝𝕤 @ 🌟 阿杏饭团《👽食神大妈食饭团》.💁‍♀️ 图片展示美食为:1)啖啖肉套餐 HKD 67- 新宿烧汁牛扒饭团- 黑糖珍珠奶茶2)威蛋套餐 HKD 59- 金沙咸蛋饭团- 椰果四季春.👽 大妈一路都觉得呢一间专供应饭团嘅餐厅,起香港黎讲都算几特别,当然要试下啦!.👀 原来佢有好几间分店架,全部主要供应外卖,旺角呢间分店有堂食位置架。MENU上嘅选择就系可以单点或者选取套餐。套餐设置系一款饭团同一杯饮品,大妈一场黎到当然要试下。.🐂 大妈试咗两份套餐,分别系「啖啖肉」同「咸蛋」套餐。「啖啖肉套餐」里面有「新宿烧汁牛扒饭团」同埋一杯好好饮嘅「黑糖珍珠奶茶」。牛扒超级厚身仲要超级JUICY,烧汁好香口,同饭团配落去好夹好食。.🧋 珍珠奶茶味道估唔到非常唔错,烟韧程度啱啱好,茶底有惊喜!.🥚 「咸蛋套餐」包括「金沙咸蛋饭团」同埋一杯「椰果四季春」。「金沙咸蛋饭团」好好味,饭团煮得啱啱好,加上金沙咸蛋嘅香味,超浓郁,令人食得好开心。.🥥「椰果四季春」清爽好饮,超级多配料!.😌 唔
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
- 椰果四季春

新宿烧汁牛扒饭团

黑糖珍珠奶茶

金沙咸蛋饭团

🥥「椰果四季春」清爽好饮,超级多配料!

椰果四季春

😌 唔好以为一个饭团一杯饮品以为好少,其实仲多过你出面买个汉堡包,超足料架。两份套餐都好抵食,同埋真系好味,经过嘅朋友仔绝对可以试下。

📍 旺角弥敦道585号富时中心地下3号舖
📲 +(852)6738-5054