Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.😋 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿𝗳𝘂𝗹 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗛𝗮𝘃𝗲𝗻 @ 🌟 Yadllie Plate 야들리애플래이트《👽食神大妈爱韩食》.💁‍♀️ 图片展示美食为:Octopus Salad HKD 118Jokbal HKD 258Baking Cheese Chicken Bites HKD 128Mozzarella Mania Pork Ribs HKD 138Boneless Daegu Spicy Chicken HKD 138Rose Beef Tteokbokki HKD 128.👽 大妈好钟意去呢度食韩国嘢,餐牌超多选择,价钱又抵,仲要坐得超舒服。.🐙 一定先叫「八爪鱼沙律」开下胃,好大兜,超多块大条八爪鱼同埋新鲜嘅蔬菜,调味微辣,好清爽,又健康。.🍖 另外就系「酱猪蹄」,可以当主菜又可以做前菜。好大盘嘅猪蹄,大大件但又够嫩。酱汁香浓,配上啲酸菜,好满足!.🐔 呢度嘅无骨炸鸡系必试,尤其「大邱辣酱无骨鸡」真系好惹味!炸得香脆,辣酱带有大邱特有嘅辣味,够味又够辣!外脆内嫩。食落去停唔到口。.🧀 天气开始凉好适合叫热锅芝士
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 图片展示美食为:
Octopus Salad HKD 118
Jokbal HKD 258
Rose Beef Tteokbokki HKD 128

Octopus Salad

Jokbal

Boneless Daegu Spicy Chicken

🧀 天气开始凉好适合叫热锅芝士呢!「莫索里拉芝士排骨」超级诱人,排骨大件厚肉,覆盖满满嘅浓郁莫索里拉芝士。店员会帮手煮溶芝士到拉丝,然后包住排骨。

Baking Cheese Chicken Bites

🧀 试埋另一款就系「芝士辣炒鸡」,超多鸡肉,本身炒得已经好香口,再加埋芝士融化喺每一面,食落去辣辣地,真系好暖胃,真系太满足啦!呢两个𩠌绝对系芝士控嘅最爱,一定要试试!

Mozzarella Mania Pork Ribs

🌹 新出嘅呢款「玫瑰牛肉炒年糕」之前餐牌无架,梗系要试吓啦!用而家最HIT嘅玫瑰酱,酱汁微辣又微甜。年糕炒得好有咬口,配上嫩滑的牛肉,好暖胃好满足!

Rose Beef Tteokbokki

🤩 呢间分店不论系食物味道定系服务质素都好出色!仲要环境舒适,坐得好舒服,真系超级赞呀!

📍 旺角西洋菜南街1N号兆万中心11楼
📲 +(852)2360-0233