2021-10-03
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍧 S̆̈ŭ̈m̆̈m̆̈ĕ̈r̆̈ D̆̈ĕ̈s̆̈s̆̈ĕ̈r̆̈t̆̈ T̆̈ĭ̈m̆̈ĕ̈ @ 🌟 小方糖甜品《👽食神大妈食甜品》.💁♀️ 图片展示美食:榴恋天使 HKD 50 🍨杂果豆腐花 HKD 40 🍉乳酪香蕉船 HKD 42 🍌.⛱ 夏天为大地带来美腿之外,就系不停想食甜品嘅欲望呀 🤤 今次介绍地理位置超方便嘅「小方糖甜品」,由起九龙城开业,短短十年时间就发展到今日共有六间分店!🤩 如果质素唔好,都唔会咁好生意啦 😆 质素肯定有保证呀!.👽 大妈今次要特别推介嘅,就系每次一到夏天就会弥漫起空气之中嘅。。。飘来榴莲之香呀 🤣 呢度嘅榴梿系列,除咗大妈食嘅呢一款之外,仲有榴梿棉花冰、榴华、齿颊留香 🤤 款款都好有质感、味道超浓,同埋有大大嚿榴梿肉㗎 😍.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 荃湾海坝街83-93号荃好景大厦地下A号舖.
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食: