2021-09-03
🍦ᑕOᖇIᗩᑎᗪᗴᖇ Iᑕᗴᑕᖇᗴᗩᗰ @ 🌟 Le Petit Salon《👽食神大妈食雪糕》.🌞 大妈真系日日都觉得好热呀,唔知大家有冇呢个感觉呢 😮💨 炎炎夏日最消暑嘅系乜嘢?就当然系雪糕啦!🍦 今次为大家介绍新开嘅CAFE「Le Petit Salon」😌.🤗 「Le Petit Salon」嘅经营理念就系 “Good Coffee is meant to be Shared”,佢哋每一杯咖啡都非常之用心、香浓、价钱仲要非常之亲民 ☕️ 麻雀虽小,但系出品优质、环境舒适。除左咖啡以外,仲推出左意式雪糕,为大家炎炎夏日送上阵阵清凉 🧊.😋 四款口味任君选择:开心果 🌰朱古力 🍫士多啤梨 🍓限定口味 - 芫荽❗.👽 大妈今次就试咗芫荽味,好神奇啊,原来芫荽落左做雪糕嘅时候,个味道系会同平时完全唔同 😱 个中感觉唔能够普通用文字去表达,一定要你自己去试,整体来讲唔会系骑呢核突嘅味,咸咸地,好新奇 🤩.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 旺角山东街48号泰丰大厦地下1号舖.
😋 四款口味任君选择:
开心果 🌰