.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🤩 物超所值好味优质嘅自助餐 @ 🌟 湾景厅 🌟.🥳 自助餐好多地方都有,但系食材用料优质又抵食嘅呢间,就真系一定要收藏同分享比身边嘅朋友仔啦!晚市自助餐,最近做紧期间限定优惠,只需要四百几已经可以食足成晚!仲要啲食材无将货就价,绝对优质新鲜,款式仲要超级多!!!😱.😋 自助区不同区域分隔清晰,海鲜、刺身、沙律、扒类、烧烤、熟食、甜品、雪糕、饮品。最值得赞嘅一样嘢就系,就算临近尾声,都仲系不停咁样补给,完全唔会拖慢要你等,食客可以尽情咁样享用美食,良心到不得了!RESPECT!🫡.🦞 话晒佢个名叫做「渔跃滋味自助晚餐」,咁海鲜当然系重点啦!师傅即剥落生蚝、龙虾、长脚蟹、大虾、翡翠螺、青口、大蚬等等,任食唔嬲!最令我惊喜系面包蟹,唔知系咪因为当造,超级多膏!唔钟意食冻海鲜嘅话热盘都有好多选择!龙虾伊面超多拆晒肉,仲有肥大扇贝配粉丝,好厚肉嘅鱼鱼!总之用料优质仲要供应充足!!!.🔥 烧烤区同锯扒区都系食肉兽嘅天堂!师傅即刻烧,客人不停夹,够晒热辣辣!鹅肝19:30开始供应,仲有片皮鸭、牛扒羊架、同好特别嘅威灵顿三文鱼!.🍰 其实净系食海
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🤩 物超所值好味优质嘅自助餐 @ 🌟 湾景厅 🌟

渔跃滋味自助晚餐

🍰 其实净系食海鲜同熟食已经好饱,但系唔可以放过啲甜品!净系望到都开心,好多款蛋糕、豆腐花、糕点。最钟意甜度恰当唔会太腻。雪糕有Häagen-Dazs同Coco Berry任拣。

渔跃滋味自助晚餐

🥤 值得一提系呢度嘅汽水柜必须去打卡,饮返支樽装汽水,怀旧FEEL满满,呢啲先系汽水!😝

渔跃滋味自助晚餐

😋 其实已经翻兜好多次呢度,当好多地方都乱开价嘅时候,呢度依旧保持质素,价钱仲要超级抵!!!点可以唔支持?!趁做紧推广记得记得嚟试吓,详情请向餐厅订台了解。

📍 湾仔港湾道4号湾景国际1楼
📲 +(852)5721-2553