‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍕ᑕᕼᗴᗴᔕᗴ ᗷOᗰᗷ ᑭIᘔᘔᗩ HKD235 @ 🌟 Pizza Hit 《👽食神大妈食披萨》⠀.见到⚫️🔴🟢🟡 唔好以为系红绿灯呀,其实系Pizza Hut推出全新「四色芝味爆爆批」呀!每一个芝士波波球代表住四款芝味浓郁嘅芝士球,包括:⚫️黑松露牛油味、🔴香草番茄味、🟢墨西哥辣椒粟米片味同🟡牛油忌廉味!每咬一啖,都系满口Cheese味大爆发!中间嘅馅料有「啖啖肉芝味」同「海上鲜芝味」两款可以拣架!.👽 大妈亲身试过,真系非常不错,呢款新出品绝对好过大妈起母亲节分享过嘅宇宙给无敌难食嘅心型披萨呀!新产品都唔怕试下呀!😙.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
Hit 《👽食神大妈食披萨》⠀

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
30 分钟 (外卖送餐)