.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🦐 𝗦𝗮𝗸𝘂𝗿𝗮 𝗦𝗵𝗿𝗶𝗺𝗽 𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻 @ 🌟 友拉面《👽食神大妈食拉面》.⠀💁‍♀️ 图片展示美食为:⠀樱花虾拉面 HKD 88 🍜日式饺子 HKD 30 🥟.⠀👽 大妈毫无悬念点樱花虾拉面,本身都系其他朋友仔介绍我,真系无介绍错,个汤底唔系一般饮汤水寮寮呢种,佢系流质得黎好浓,但又唔系罐头汤𠮶种黏稠 🦐 樱花虾绝对足够同埋唔会过碎,仲要块叉烧肥大肉厚净系望都满足!🤣 咁鲜味嘅拉面,食完几个钟之后,我都完全无口渴,证明无味精,真材实料!👍.🥟 除咗拉面,呢度仲有供应好多唔同嘅小食 😝 不过大妈一个人真系冇咁大胃口试得晒,就净系叫咗一个经典嘅日式饺子,最正系佢一啲都唔油腻,但系有皮脆肉口,正!如果约埋朋友仔嚟,大家就可以开心些牙唔同嘅小食啦!😚.🐱 唔单只系啲嘢食好味,呢度嘅装修都值得大家留意架。装修得好似日本嘅拉面店风味都唔止,仲要墙上面超级多猫猫嘅装饰同画作。超可爱!😍.🥡 坐起度期间,仲见到好几单外卖交收,原来呢间仲有外卖服务提供架!咁就最啱大妈呢类咁懒嘅人安坐家中享用好味拉面啦。.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
.⠀